Koeltechniek

Koeltechniek is voor veel bedrijven een noodzaak. Daarom vinden we dat kwaliteit een absolute must is in ons bedrijf. Als u afhangt van uw koeling, wilt u uiteraard dat deze bedrijfszeker is. Bij een storing moet er snel een oplossing geboden kunnen worden.Daarom bent u bij Vercruysse Cooling Solutions aan het juiste adres, net omdat wij kwaliteit en goede service zo belangrijk vinden.

Hebt u nood aan een koeltechnieker voor onder andere  uw koelcel, diepvriescel, platenkoeling, gekoelde werktafel. Wij verzorgen uw koelinstallaties van A tot Z.

Koeltechnieker

Koel- en diepvriescellen op maat

Koel- en diepvriescellen op maat naar uw ruimte en uw noden. Koelcellen kunnen met of zonder vloer, klein of groot. Volledige ruimtes kunnen gebouwd worden met sandwichpanelen voor koude keukens, voedselbedrijven, slagers, enz…

Waarom kiezen voor een koelcel?

Dankzij het grote volume is het mogelijk om zeer efficiënt uw goederen op te slaan. Hierdoor kan je zeer efficiënt werken. De praktische kant van een koel of diepvriescel is enorm. Het is op veel plaatsen een absolute must.  

Koelmeubels & werktafels

Er zijn heel veel uitvoeringen in de koeltechniek. Je hebt flessenkoelers, gekoelde werktafels, plaatkoeling, ijsblokmachines, enz.… Ook hier is het belangrijk om volgens uw noden de gepaste koeling te vinden.

Wij verkopen, leveren en plaatsen deze toestellen bij jullie in de zaak. Had u graag een vrijblijvende prijsofferte of gewoon wat extra informatie gewenst? aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij zullen er alles aan doen om u verder te helpen.

SERvice & onderhoud

Uw installatie goed laten onderhouden is zeer belangrijk. Het zorgt voor een betere werking, langere levensduur en een lagere energiefactuur van uw installatie. Storingen kunnen vaak vermeden worden en u bent altijd op de hoogte in welke staat uw installatie zich bevindt.

CONTACTEER ONS

Interesse? Contacteer ons dan nu voor een afspraak en uw vrijblijvende offerte. Wij zullen u te woord staan voor al uw vragen. Ook voor telefonisch advies kan u bij ons terecht.

Hebt u een dringende vraag? Bel ons gerust op.

0476 73 90 22