Vercruysse cooling solutions

COOLING IS in our nature

Koeltechnieker nodig? Neem dan direct contact op met ons zodat we jou verder kunnen helpen.

Koeltechnieker nodig? Installatie en service van Airconditioning, Koeling en Ventilatie is onze specialiteit. Als koeltechniekers zoeken wij steeds voor een gepaste oplossing voor uw specifieke noden, of het nu gaat om een woning, bedrijfsgebouw, ziekenhuis of wat dan ook. Onze duidelijke communicatie gekoppeld met het gebruik van kwalitatief materiaal aan een correcte prijs zorgt ervoor dat elk project tot een goed einde komt. Zo is iedereen op het einde van de dag tevreden!

SNELLE SERVICE

In hoge nood is het belangrijk dat er snel hulp kan komen. Onze koeltechniekers staan dan ook altijd paraat om u uit de nood te helpen.

COMMUNICATIE

Goede afspraken maken goede vrienden. Wij doen ons uiterste best om een goede oplossing te vinden en hierover duidelijke afspraken te maken.

KWALITEIT

Kwaliteit boven kwantiteit. We vinden duurzaamheid belangrijk, daarom is het nodig om de tijd te nemen zodat ook uw installatie kwalitatief geplaatst wordt.

Koeltechnieker Camionette

ONZE DIENSTEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan op onderstaande foto’s en ontdek wat wij in ons aanbod hebben.

KOELTECHNIEK

AIRCONDITIONING

VENTILATIE

Onze klanten

Wij bieden onze service aan voor zowel particulier of professional. Elke klant staat op nummer één en we zullen er alles aan doen om te zorgen voor een goede samenwerking. Goede afspraken maken goede vrienden. Het belangrijkste is dat u als klant tevreden bent van onze service en dat u kan genieten van een betrouwbaar product alsook betrouwbare service.

Onze klanten

Wij bieden onze service aan voor zowel particulier of professional. Elke klant staat op nummer één en we zullen er alles aan doen om te zorgen voor een goede samenwerking. Goede afspraken maken goede vrienden. Het belangrijkste is dat u als klant tevreden bent van onze service als koeltechnieker en dat u kan genieten van een betrouwbaar product alsook betrouwbare service.

CONTACTEER ONS

Interesse? Contacteer ons dan nu voor een afspraak en uw vrijblijvende offerte. Wij zullen u te woord staan voor al uw vragen. Ook voor telefonisch advies kan u bij ons terecht.

Hebt u een dringende vraag? Bel ons gerust op.

0476 73 90 22