Airconditioning

Airconditioning is op veel plaatsen niet meer weg te denken. Technische lokalen, koude keukens, uw veranda die toch net iets te warm wordt in de zomer. Tegenwoordig is een airco ook zoveel meer dan koeling. Het is ook een oplossing voor uw verwarmingsnoden. Met airconditioning zuivert u ook de lucht en zorgt u voor het perfecte klimaat in uw ruimte.

AIRCONDITIONING MOGELIJKHEDEN

U hebt zeer veel keuze om deze stijlvol of praktisch te integreren in uw ruimte.
Gaande van wandmodellen, verschillende plafondmodellen, vloermodellen, alsook inbouwtoestellen. Daarnaast kan er gewerkt worden met systemen van lucht-lucht, lucht-water of water-water naar gelang van de specifieke mogelijkheden van uw project.

Airconditioning | High wall
Airconditioning | Vloermodel
Airconditioning | Plafondmodel

SERvice & onderhoud

Uw installatie goed laten onderhouden is zeer belangrijk. Het zorgt voor een betere werking, langere levensduur en een lagere energiefactuur van uw installatie. Storingen kunnen vaak vermeden worden en u bent altijd op de hoogte in welke staat uw installatie zich bevindt.

CONTACTEER ONS

Interesse? Contacteer ons dan nu voor een afspraak en uw vrijblijvende offerte. Wij zullen u te woord staan voor al uw vragen. Ook voor telefonisch advies kan u bij ons terecht.

Hebt u een dringende vraag? Bel ons gerust op.

0476 73 90 22